WISSELSTUKKEN EN FILTERS ALLE MERKEN

OLIEFILTERS, LUCHTFILTERS EN SEPARATORS

Compressor parts en filters

Filters en wisselstukken brochure

In tegenstelling tot wat de meeste merken ons willen doen geloven zijn de filters, en de diverse componenten die worden gebruikt om een compressor te produceren geproduceerd door een legertje van toeleveranciers.

Javac is er in geslaagd om een uitgebreide lijst samen te stellen en te gebruiken voor de meest op onze markt verdeelde merken, o.a., Abac, Alup, Kaeser, Atlas Copco, Denver, enz.  Onze technische dienst gebruikt uitsluitende onderdelen uit deze OEM lijst die kwalitatief 100% dezelfde kwalitatieve eigenschappen hebben dan het originele merk gebonden onderdeel of filter.

Hierboven vindt u twee lijsten, een met alle onderdelen opgelijst die verkrijgbaar zijn, en een tweede lijst met vergelijkkende typenummers, het volstaat het serienummer of type nummer te noteren van uw te gebruiken onderdeel op uw compressor, wij garanderen een verschil van minimaal 50 %. Tevens verbinden wij ons ertoe om de volle 100% garantie te verlenen. Ook kan u het onderhoud van uw huidige compressor toevertrouwen aan onze technische dienst

 
EEN VRAAG?

Heeft u een vraag over onze producten?

Neem contact met ons op! Wij helpen u graag verder.

© 2020 Javac Power

Site by

white_logo_text.png