MOBIELE DRIEWEG ABSORPTIEDROGER

ABSORPTIEDROGER T.B.V. BUS, TRAM EN TREIN

Absorptiedroger

400 L/min

 Prijs op aanvraag 

Varianten

400 L/min

Prijs op aanvraag

Deze absorptiedroger, is uitgevoerd in een weersbestendige coating, die een jarenlange en probleemloze toepassing kenmerken, zelfs in zeer zware en ruige toepassingen.  Om te worden gebruikt op elektrische voertuigen, trein, tram en bussen, maar net zo goed op constructie machines en andere openlucht toepassingen.

 

Deze absorptiedroger vindt zijn toepassing waar bij trillingen, diverse weersinvloeden, en ruige omstandigheden de werking dient verzekerd te blijven. En bij omgevingstemperatuur van +55 C° tot -40 C° (heating pad ingebouwd) De arbeidsdruk bedraagt tussen de 9 bar en 12 bar, met een capaciteit van 400 lt./min voldoet deze aan de meeste externe toepassingen. Het dew point depression bedraagt 60 °C bij een omgevingstemperatuur van 0-55 °C, en de regeneratie van de absorptiekorrels wordt alternerend uitgevoerd d.m.v. een intelligente controller, wat lijdt tot een besparing van 20% op het luchtverbruik.

 

Uitvoering in ISO8573.1 De intelligente controller regelt de olie/water filtratie en zorgt voor een continu filtratie alternerend tussen de 3 cilinders.  92% van het condenswater wordt afgevoerd, dus ijsvorming is uitgesloten. Zuiverheid van de lucht bedraagt 99.99%. De korrels dienen slechts om het jaar te vervangen worden bij intensief gebruik, wat de onderhoudskosten drukt in belangrijke mate, en is zeer eenvoudig uit te voeren mits een ruilcartridge

 

Leasing mogelijk

Tarieven vanaf 1%, restwaarde slechts 5%

EEN VRAAG?

Heeft u een vraag over onze producten?

Neem contact met ons op! Wij helpen u graag verder.

© 2020 Javac Power

Site by

white_logo_text.png