MOBIELE SCHROEFCOMPRESSOR

Mobiele schroefcompressor

MOBIELE COMPRESSOR

Diesel compressor

7 - 14 bar | 15 - 186 kW | 2 m³ - 24,8 m³

 Prijs op aanvraag 

Varianten

PDP20 2.9/2.5m³ Perkings 21.3kW

PDK33 CE 4m³ Kubota 33kW

PDP28 4.4/3.5/2.9m³ Perkins 35.7kW

PDP35 5/4/3.2m³ Perkins 35.7kW

Waarom onze mobiele compressoren?

Javac brengt een beknopt aanbad van de ATMOS mobiele diesel schroefcompressoren in een bereik van 2.5 tot 5 m³. +50 jaar ervaring leidt tot robuuste en compacte machines die ontworpen zijn om ingezet te worden op gebruik in zeer moeilijke omstandigheden o.m.  Extreme temperaturen, stoffige omgeving of zelfs bij gebrekkig onderhoud.

Algemene kenmerken:

Motoren

De Perkins motor heeft een directe invloed op de betrouwbaarheid van de machine. We gebruiken over gedimensioneerde motoren die garant staan voor ​​hogere betrouwbaarheid en een langere levensduur. Het motortoerental is optimaal ingesteld op basis van prestatiecurven resulterend in een zeer laag brandstofverbruik.

Besturingssysteem 

Het proportionele besturingssysteem in twee fasen verlaagt het brandstofverbruik aanzienlijk. In functie van de benodigde perslucht regelt dit besturingssysteem het koppel van de motor, ook hier resulterend in een aanzienlijke brandstofbesparing.

Schroefcompressor

De beproefde compressor biedt een hoge betrouwbaarheid over de totale levensduur van de machine. De nieuwste generatie schroefprofielen heeft uitstekende eigenschappen wat betreft efficiëntie en geluidsniveau.

 

Controller

Deze bewaakt de koelvloeistof, de oliedruk en de temperatuur van het compressorblok. Bij overschrijding van de ingestelde parameters, wordt de machine automatisch uitgeschakeld of schakelt deze over in stand-by modus.

Chassis

Het verzinkte chassis is in overeenstemming met EU-normen. Mogelijke opties zijn: trekhaak met vaste hoogte, geremd of ongeremd of trekhaak met variabele hoogte of chassis enkel bestemd voor werfgebruik.

 

Behuizing

Deze is vervaardigd in overeenstemming met de geldende regelgeving binnen de EU. Ook is er speciale aandacht tegen corrosie. De volledige omkasting is behandeld met ijzerfosfaat en vervolgens voorzien van poedercoating, wat een waarborg geeft van minimaal 10 jaar op roestvorming.

 

Droge perslucht

Als optie bieden wij een nakoeler en waterafscheiders die kunnen worden ingebouwd. Het garandeert u 100% droge perslucht voor toepassingen zoals zand- of ijsstralen

Leasing mogelijk

Tarieven vanaf 1%, restwaarde slechts 5%

EEN VRAAG?

Heeft u een vraag over onze producten?

Neem contact met ons op! Wij helpen u graag verder.

© 2020 Javac Power

Site by

white_logo_text.png