OVER JAVAC

Javac Benelux (Kalmthout) en Duitsland (Amstetten) meer dan 35 jaar actief in deze sector, met duizenden tevreden referenties in binnen en buitenland, heet u welkom op onze vernieuwde site. 

 

U zal versteld staan van onze innovatieve aanpak met een ongekende prijs/kwaliteitsverhouding. Daarvoor kunnen wij rekenen op bekwame medewerkers in hun technische, logistieke of commerciële functie, die u graag ter dienst staan. Praktisch al onze machines en toebehoren zijn voorradig in onze magazijnen in Kalmthout, dit verzekert een snelle levering van wisselstukken & service.  Daarnaast staat een 24/24/7 serviceteam klaar om de dienst na verkoop te garanderen, zo nodig ook s ’nachts en in het weekend.

 

Als KMO-bedrijf zien wij het als een uitdaging om beter te presteren dan de globale concurrentie, zeker naar kwaliteit, betaalbare service en scherpe prijsstelling toe. Wij geven niets toe in materiaalkeuze. Technologie en kwaliteitskeuze zijn van dezelfde hoogwaardigheid dan de marktleiders waardoor onze vooruitstrevende compressoren, generatoren en alles wat dit compleet maakt, mogelijk nog beter presteren.

 

Onze producten beantwoorden aan de strengste kwaliteitsnormen, o.m. aan de nieuwe EG-richtlijn 97/23/EC. Garantie 5 jaar na de eerste inbedrijfstelling, of maximaal 4000 draaiuren op compressoren, en 1 jaar of 1000 uur op generatoren en op alle andere stukken door Javac als gebrekkig erkend voor elke vorm-, constructie- of assemblagefout. Deze garantie dekt de vervanging van de als gebrekkig erkende onderdelen, de werkuren die binnen de normale werktijden vallen en de verplaatsingskosten en voor zover gelegen in de Benelux.

JAVAC STEUNT

Javac is trotse sponsor van Artsen Zonder Grenzen

CATALOGUS 2020

Download hier onze catalogus voor 2020

REEDS 35 JAAR

SERVICE EN KWALITEIT

ONZE NANO-MAG TECHNOLOGIE

50% MEER VERMOGEN MET DEZELFDE MOTOR

NANO-MAG generators zijn de nieuwe ontwikkeling die hoge efficiëntie koppelen aan een laag energieverbruik. Elektriciteit wordt efficiënter opgewekt via de PM-technologie (permanente magneten). Deze supermagneten samengesteld uit een legering van Al-Ni-CO gemonteerd op de lichtgewicht rotor, staan garant voor ongekend vermogen. Waardoor deze technologie voorgoed afrekende met de beperkingen van conventionele generatoren. Resultaat is een stabiele sinus (elektronica, etc.), een sterk verhoogde efficiëntie, een lager energieverbruik en een betere algemene prestatie. Wordt u geconfronteerd met hoge piekvermogens, (compressoren, lassen, hydraulische units, enz.) of heeft u nood aan een zeer stabiele output (elektronica) dan is deze vooruitstrevende technologie waarschijnlijk de oplossing voor uw toepassing.

EEN VRAAG?

Heeft u een vraag over onze producten?

Neem contact met ons op! Wij helpen u graag verder.

© 2020 Javac Power

Site by

white_logo_text.png