Service

Javac Power

Legal

© 2020 Javac Power

Site by

white_logo_text.png

SCHROEFCOMPRESSOR

Javac Power bezit een groot aanbod schroefcompressoren aan een scherpe prijs. Wij helpen u graag verder met ons aanbod. Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste schroefcompressor voor uw toepassing?

Contacteer ons en wij adviseren u graag de correcte oplossing.

 JAVAC SCHROEFCOMPRESSOREN 

EEN INVESTERING GEPLAND IN EEN SCHROEFCOMPRESSOR?

vraag ons een gratis en vrijblijvend advies, zodat u exact investeert in de juiste compressor. Het feit dat u dit leest geeft aan dat ook u zich oriënteert wat er op het internet wordt aangeboden, de meeste mensen laten zich vooral oriënteren door de “prijs” laat ons zeggen dat dit aspect bij Javac top is met een ongekende prijs/kwaliteitsverhouding.

Bij Javac hebben wij een gezonde aversie om zaken aan te bieden die diametraal staan op de werkelijke behoeften van de klant, U dus. U merkt dat u met de investering van een nieuwe schroefcompressor best niet over 1 nachtijs gaat, onze concullega’s en dan vooral deze die zich hoofdzakelijk op het internet bewegen, en de vele gereedschapshandels, hebben meestal niet de expertise in huis om hun klanten vakkundig te informeren, om nog maar te zwijgen van de leveringstermijnen.  Wij gaan steeds te werk als volgt, een van onze specialisten, samen +60 jaar ervaring in perslucht, zal u bezoeken en een gratis advies overhandigen na een grondige analyse van uw werkelijke behoeften aan perslucht, gekoppeld aan de actuele situatie.  Zo zien wij o.m. veelal dat de keuze gaat naar een schroefcompressor om de geluidslast te minderen, op  dit vlak hebben wij betere voorstellen.

 

Ook zullen wij aandacht hebben voor de COO (cost of ownership) over de totale afschrijvingsperiodemits een PM compressor is een terugverdieneffect van 2 à 3 jaar tegenover een conventionele schroefcompressor niet ongewoon. U situeert zich in de medische, petrochemische  of voedingsindustrie dan is olievrije perslucht essentieel, ook hier hebben wij mooie oplossingen die de warmte, geluidsoverlast, en energiekost gevoelig terugdringen. Bij dit bezoek gaan wij niet alleen een expertise doen van uw persluchtbehoefte, maar gaan wij vrijblijvend, lucht afwaarts kijken wat er kan verbeterd worden, of vervangen indien nodig, en dan gaat het  over de persluchtdroger, al dan niet een absorptiedroger, filters, enz. Voorts zullen wij uw bestaande persluchtleiding inspecteren op lekverliezen, (een van de grootste cash verslinders binnen een productiebedrijf).  Tenslotte zullen wij het hebben over de dienst na verkoop, onderhoud en garantiebepalingen, zodat u in alle zekerheid de gepaste investering kan doen, en waar u in lengte van jaren de vruchten zal plukken, wij wachten met belangstelling uw uitnodiging tot een structureel gesprek.

JAVAC POWER

KLAAR VOOR IEDERE TAAK

 
EEN VRAAG?

Heeft u een vraag over onze producten?

Neem contact met ons op! Wij helpen u graag verder.