Service

Javac Power

Legal

© 2020 Javac Power

Site by

white_logo_text.png

SCROLL COMPRESSOR

Javac Power bezit een groot aanbod scroll compressoren aan een scherpe prijs. Wij helpen u graag verder met ons aanbod. Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste scroll compressor voor uw toepassing?

Contacteer ons en wij adviseren u graag de correcte oplossing.

 JAVAC SCROLL COMPRESSOREN 

De Javac scroll compressoren komen in 2 versies

1.“Stand alone” in werkdruk 8.5 bar
2.“All in one” met werkdruk 8.5 bar

Scroll compressoren, voor velen een nobele onbekende, en dus onbeminde technologie. Een scrollcompressor is niets minder dan het perfecte huwelijk tussen een schroef en een zuiger compressor, zuinig en simpel als een zuiger, en stiller dan een schroef.

Een scroll compressor stopt gewoon als het vat vol is terwijl een schroef in dure vrijloop gaat om condens te vermijden.

Reken dan nog eens +20% meer rendement. Dan is de rekening snel gemaakt.

 

De Scrol pomp in essentie: twee wiskundige figuren die praktisch zonder wrijving (weinig sleet) in elkaar draaien, geven dit indrukwekkend rendement. Hierdoor krijgt u een “fluister” compressor, geeft minder warmte vrij, heeft bijgevolg een hogere levensduur, en spaart u op onderhoud. In tegenstelling tot andere aanbieders is deze scroll compressor olie-geïnjecteerd, en dus per definitie een langere levensduur. De volledige werking van de compressor wordt gecontroleerd door een PLC, die o.m. zorgt voor vrijloop bij de opstart en stop. Tevens zal de compressor zichzelf uitschakelen bij een eventueel gevaar. De olie dient ververst te worden om de 2500 werkuren samen met de olie- en luchtfilter, wat gemakkelijk kan worden uitgevoerd door de klant zelf, of indien u wenst door u of onze technische diensten.

Onze scroll compressoren zijn verkrijgbaar met een vermogen van 7.5 PK tot 20 PK, en met een werkdruk van 8 en 14 bar. Er zijn twee uitvoeringen enerzijds in “stand alone” en anderzijds in een 3 in 1 combinatie.

JAVAC POWER

KLAAR VOOR IEDERE TAAK

 
EEN VRAAG?

Heeft u een vraag over onze producten?

Neem contact met ons op! Wij helpen u graag verder.