SD SERIE COMPACTE DIESEL GENERATOR

SD-6500 GENERATOR

Diesel generator

4.2 kW | 230/380 V

 Vanaf € 850,00 ex BTW 

Varianten

SD-6500-A | 4.2 kW | 230V

Prijs op aanvraag

SD-6500-B | 4.2 kW | 230V/380 V

€ 850,00 ex BTW 

SD Serie compacte diesel generator

De SD-6500 dieselgenerator is zowel in de kracht (400 V) als de mono (230 V) uitvoering , uitgerust met een kwalitatieve OEM Javac motor. Onze hoog kwalitatieve SD generatoren, waarvan de motor is uitgerust met een balans en contrabalans, goede kogellagers, een dynamo op het vliegwiel, een oliesensor die de motor automatisch stillegt bij olie tekort en geringe rookuitstoot. De ​alternator is gewikkeld in rood elektrolyse koper, i.p.v. ALU…, en voorzien van een AVR controller. De SD compacte diesel generator is uitgerust met een kwalitatieve starter/bendix voor probleemloos gebruik. Tenslotte is deze generator uitgerust met een verplichte verliesstroomschakelaar, aardingsaansluiting, digitale urenteller, en voorzien van de nodige steekers.

Dit alles in een unieke en uitermate onderhoudsvriendelijke behuizing, voorzien van 2 zeer ruime deuren en gedragen door zeer stevige 2 zwaaiwielen en 2 rechte wielen. Wij adviseren rode diesel extra (tractoren) met 5W40 vol synthetische olie.

REVIEWS

Onze klanten aan het woord

Marc B Poederlee

Ik woon door omstandigheden in een chalet, ik ben reeds aan mijn 4de generator, kipor, genermore, swisskraft, kama, volgens mij komen ze allemaal uit dezelfde Chinese fabriek.
Ik gebruik mijn generator dan ook vrij intensief, voor mijn waterpomp, mijn batterijen bij te laden, mijn LED verlichting, mijn tv (geen plasma want die gaan allen stuk) etc, tot hiertoe was het record 9 maanden voor de genermore.
Ten einde raad heb ik mij op aanraden van mijn buurman die reeds jaren een javac generator heeft een javac SDE-6500 gekocht die was wel wat duurder, maar de verkoper kon mij overtuigen, nu ben ik 2 jaar verder en ik kan mijn geluk niet op.
Zuinig, stil, geen ellende meer, prima service, en elke dag draait mijn trouw generatertje, nu reeds meer dan 2500 probleemloze uren voor mij Chinese rommel meer, dit wou ik toch even kwijt op uw site.
Dank u

 

Leasing mogelijk

Tarieven vanaf 1%, restwaarde slechts 5%

EEN VRAAG?

Heeft u een vraag over onze producten?

Neem contact met ons op! Wij helpen u graag verder.

© 2020 Javac Power

Site by

white_logo_text.png