STATIONAIRE SCHROEFCOMPRESSOR

SCHROEFCOMPRESSOR

Diesel compressor

7 - 8 bar | 40 -56 kW | 5200 - 7500 ltr/min

 Vanaf € 12.200,00 ex BTW 

Productspecificaties

IZ-185/S | 5,2 m³ | Isuzu 40 kW

€ 12.200,00 ex BTW 

IZ-265/S | 7,5 m³ | Isuzu 56 kW

Prijs op aanvraag

Javac brengt in de stationaire diesel schroefcompressoren in een bereik van 5.2 tot 7.5 m³ . Twee standaard compressoren op de markt (hogere capaciteit ook verkrijgbaar op verzoek) Deze  robuuste en goed uitgeruste machines zijn ontworpen zijn om ingezet te worden op gebruik in zeer moeilijke omstandigheden o.m.  Extreme temperaturen, stoffige omgeving of zelfs bij gebrekkig onderhoud.

Algemene kenmerken:

Motoren

De ISUZU motoren hebben een directe invloed op de betrouwbaarheid van de machine. We gebruiken over-gedimensioneerde motoren die garant staan voor ​​hogere betrouwbaarheid en een lange levensduur. Het motortoerental is optimaal ingesteld op basis van prestatiecurven resulterend in een zeer laag brandstofverbruik.

Schroefcompressor

De beproefde compressor biedt een hoge betrouwbaarheid over de totale levensduur van de machine. De nieuwste generatie schroefprofielen heeft uitstekende eigenschappen wat betreft efficiëntie en geluidsniveau.

 

Controller

Deze bewaakt de koelvloeistof, de oliedruk en de temperatuur van het compressorblok. Bij overschrijding van de ingestelde parameters, wordt de machine automatisch uitgeschakeld of schakelt deze over in stand-by modus.

 

Behuizing

Deze is vervaardigd in overeenstemming met de geldende regelgeving binnen de EU. Ook is er speciale aandacht tegen corrosie. De volledige omkasting is behandeld met ijzerfosfaat en vervolgens voorzien van poedercoating, wat een waarborg geeft van minimaal 10 jaar op roestvorming.

 

Droge perslucht

Een nakoeler en waterafscheiders zijn standaard ingebouwd. Het garandeert u 100% droge perslucht voor toepassingen zoals zand- of ijsstralen

Leasing mogelijk

Tarieven vanaf 1%, restwaarde slechts 5%

EEN VRAAG?

Heeft u een vraag over onze producten?

Neem contact met ons op! Wij helpen u graag verder.

© 2020 Javac Power

Site by

white_logo_text.png