TX-3 ZUIGERCOMPRESSOR

JAVAC TX-3 1000 LT/MIN

Zuigercompressor

230 V | 1000 ltr/min | 210 kg

 € 1.235,00 ex BTW 

Productspecificaties

Maximale werkdruk

10 bar

Vermogen

2 x 4 pk

Luchttoevoer

1000 Lt/min

Toerental

850 tpm

Cilinders

2 + 2 in V

Spanning

230 V mono

Tank

150 L

Gewicht

210 kg

Afmetingen in cm (LxBxH)

143 x 84 x 42

Technische Informatie

Handleiding compressor

De TX-3 BIS , met zijn ketel van 150 liter, en vooral de capaciteit van een aangezogen volume van 1000 liter per minuut, op een werkdruk van 10 bar is deze krachtige compressor, met een extreem groot luchtdebiet de ultieme oplossing voor allen die een hoge luchtopbrengst nastreven , maar dan wel op 230 volt mono.  

Het is ons inderdaad gelukt om deze compressor (die is uitgerust met 2 x 4 PK nano-motoren, met een zeer hoge Cos Phi, wat toelaat om beide motoren simultaan) te laten draaien op een zekering van slechts 16 AMP.  Voor het zandstralen, parelstralen, al dan niet in een zandstraalkast uitgerust met een zandstraalpistool met mondstuk tot 8 mm, of het reinigen van antieke meubels, of nog het ontroesten van oud ijzer, maakt dit voor zowel de particuliere als de professionelere gebruiker, de ideale “zandstraalcompressor” , maar ook voor de meest diverse andere toepassingen waar een groot luchtdebiet noodzakelijk zijn op 230 volt mono.

Het is inderdaad niet evident om op krachtstroom 3 x 400 Volt of een benzine-aangedreven compressor (in gesloten ruimtes) in te zetten als luchtcompressor. Zoek niet verder, Javac heeft als enige al deze kwaliteiten van perslucht verenigd in 1 compressor, de TX-3 BIS.

REVIEWS

Onze klanten aan het woord

Joris

Ik kocht begin oktober 2015 een TX-3 bis, tot mijn verbazing was de tweede motor plots uitgevallen, ik heb mijn beklag gemaakt. Groot was mijn verbazing dat hun manager 1 dag later voor mij deur stond om de pech te verhelpen. Ik kreeg wel het schaamrood.Toen bleek dat de fout bij mij zat nl: een verlengsnoer van 1.5 mm², waardoor de krachtige motoren geen voldoende spanning kregen en de thermiek bij nr. 2 was uitgeschakeld, op 1 minuut was het geregeld, thermiek gedeactiveerd, en hij werkt u weer perfect. Mooi is dat deze interventie toch + 100 km geheel gratis was, wat een toffe firma die Javac, en het voornaamste mijn compressor werkt werkelijk zoals beschreven op hun site 100% in orde

 

Leasing mogelijk

Tarieven vanaf 1%, restwaarde slechts 5%

EEN VRAAG?

Heeft u een vraag over onze producten?

Neem contact met ons op! Wij helpen u graag verder.

© 2020 Javac Power

Site by

white_logo_text.png