WKK WARMTEKRACHTKOPPELING

 WARMTEKRACHTKOPPELING 

De Javac WKK installaties zijn verkrijgbaar in vermogens tussen de 10 en 250 KW, bij voorkeur wordt er met gasmotoren (ook Biogas) gewerkt gezien dit de beste balans geeft voor de warmteproductie, maar ook kan er worden geopteerd voor de klassieke dieselmotoren.

De keuze van de motor zal voor een belangrijk deel de kostprijs bepalen, u kan kiezen voor Perkins, maar er zijn ook alternatieve gas of dieselmotoren die een serieus prijsverschil geven, de afwerking van onze WKK installatie worden steeds gebracht met een zo hoog mogelijke warmte recuperatie d.w.z. dat naast de warmtewisselaar naar het koelwater, ook een ingenieuze mantel hebben ontworpen voor.

De captatie van de restwarmte via de uitlaatmantel, onze WKK zijn uitgerust met de nodige veiligheidscircuits om stoomvorming en te hoge drukken te vermijden, de restwarmte die vrijkomt van het motorblok kan desgewenst via een ventilator. Al de leidingen zijn uitgevoerd in RVS 316 Lsi, en de WKK word startklaar geleverd, het volstaat om de WKK aan te sluiten op uw netwerk, het opgewekte electriciteitsvermogen kan worden gesynchroniseerd op uw net.

Vraag om verdere inlichtingen omtrent de door u gewenste thermische en electricteitsvermogens , dan kunnen wij een studie maken naar de WKK die het best past voor u.

OP ZOEK NAAR EEN HUUROPLOSSING?

BEKIJK ONZE VERHUUR GENERATOREN

 
EEN VRAAG?

Heeft u een vraag over onze producten?

Neem contact met ons op! Wij helpen u graag verder.

© 2020 Javac Power

Site by

white_logo_text.png